• Noviclad gevelpanelen renovatie gevel KMO bedrijf
  • Noviclad gevelpanelen renovatie gevel KMO bedrijf
  • Noviclad gevelpanelen renovatie gevel KMO bedrijf
  • Noviclad gevelpanelen renovatie gevel KMO bedrijf
  • Noviclad gevelpanelen renovatie gevel KMO bedrijf

Noviclad gevelpanelen - uitstraling en duurzaamheid voor uw gebouw in Putte

Noviclad Gevelbekleding

Noviclad Gevelpanelen

De Noviclad gevelpanelen (gevelplaten) kunnen worden toegepast voor de renovatie of creatie van geventileerde voorzetgevels, maar ook binnenshuis kunnen met de gevelpanelen mooie effecten mee worden gecreëerd.

Gevelrenovatie in Putte

Idonit bvba is de exclusieve verdeler voor Putte van Noviclad producten voor gevelrenovatie (gevelbekleding zoals gevelplaten en gevelpanelen, op basis van gevelcement - calcium silicaat). Kortom: gevelpanelen met een gegarandeerde hoge kwaliteit.

Het Noviclad vezelcement gamma bestaat uit volle gevelpanelen, dakranden, gevelstroken met/zonder freesrand en diverse toebehoren. Het natuurlijke materiaal van de Noviclad gevelbekleding bestaat in meerdere kleurschakeringen en de panelen hebben een gepolijst oppervlak en een bijzonder hoge duurzaamheid.

Als verdeler richten wij ons in Putte rechtstreeks tot u als gevelbouwer, daklegger of schrijnwerker met het meest aantrekkelijke alternatief voor kwalitatieve vezelcement gevelpanelen op de Belgische markt.

Belangrijk: Desgewenst ondersteunen wij ook architecten en/of de bouwheer bij de toepassing van de Noviclad gevelbekleding.

Contacteer ons

Noviclad wordt in Europa op de markt gebracht door Idonit bvba

Sint-Katelijne-Waver (Regio Putte - enkel op afspraak)

 

+32 (0)15 80 43 40

 

Noviclad

Gevelrenovatie met Noviclad gevelbekleding (gevelpanelen) definieert een gevel, een gebouw, een tuin, een interieur.

Als jong en dynamisch bedrijf uit de regio Putte zijn wij invoerder van hoogwaardige gevelpanelen die zich profileren door het gepolijste oppervlak. Bij Noviclad gaan esthetiek en kwaliteit hand in hand.  -  Sitemap


© Copyright 2017 | Privacybeleid & Algemene Voorwaarden | Creatie door Snelweb Design | Webwinnaar.